Cégünkről

banner_vinexA Vinex Kft. jogelődje a Vincze Édesség Bt. 2003-ban alakultunk, eredetileg élelmiszer importtal foglalkozó cégként. Ennek ellenére mivel már ekkor 18 éves fuvarozói múlttal rendelkeztem, az eredeti tervem, miszerint egy életképes, saját tulajdonú fuvarozói vállalkozást építsek fel, mindig is szem előtt tartottam. Olyan hagyományos értékeket, mint a megbízhatóság, a hitelesség,  a szakmai hozzáértés szem előtt tartva építettem fel cégemet, amely 2008-tól már Vinex Kft. néven, immár kizáróan fuvarozással foglalkozott. Fontos mérföldkő volt, amikor az induláskor „egyfurgonos” cég 2008-ban már 8 autót számlált, amikor 2009-ben megszereztük az ISO:9001 minősítést, vagy amikor 2010-ben már körünket nemzetközi fuvarozásra is kiterjesztettük.

Jelenleg gépjárműparkunk 12 furgonból, 4 db 7.5 tonnás és 2 db 12 tonnás (+vontatható pótkocsi) teherautóból tevődik össze. Alapvetően a ránk bízott munkafeladatokat igyekszünk saját járművel ellátni, de előre nem várt igény esetén szerződött alvállalkozók egész sora áll rendelkezésünkre.

Valamennyi autón online navigációs rendszerrel, ADR felszereléssel üzemel. Valamennyi sofőrünk rendelkezik mobiltelefonos elérhetőséggel. AEO bizonyítványunk beszerzése folyamatban van.

Mottónk továbbra is, hogy minőséget biztosítsunk, rugalmasan tudjunk alkalmazkodni megbízóink elvárásának, és minden igényt kielégítő szolgáltatást tudjunk biztosítani. Ehhez alapvető fontosságúnak tartjuk, hogy cégünknél minimális legyen a munkaerő fluktuáció, hogy a sofőrök pozitív hozzáállásukkal, ápolt, pontos megjelenéssel, megbízható vezetési stílussal méltóképpen képviseljék azt a céget, amelynek nevében az árufelvétel, illetve a kiszállítást bonyolítják.

Hosszú évek óta velünk együttműködő partnereink, a hozzánk érkezett visszajelzés alapján, valamennyien meg tudják erősíteni a fent leírtakat. Referenciáink között mindenképpen meg kell említeni a UPS-SCS Kft-t, akivel az együttműködési stratégiai fontosságúnak tekintjük, de ezen kívül az FTN, az Expreditors, a Panalpina Magyarország Kft, a Nippon Express mind mind fontos szállítmányozási partnerünkként tartható számon. Igyekszünk a freght forwrding üzletágon túl is üzletfelekre szert tenni, erre jó példa a Szentkirályi Ásványvíz Kft-vel és a Gyermekszegénység Elleni Nemzeti Programmal való együttműködés is.

Bármilyen együttműködési készéség esetén állok rendelkezésükre. Kész vagyok akár nagyobb gépjárműbeli és technológiai beruházás keretében is biztosítani az együttműködés sikerét.